Terapihunden Kompis

Latmaskar

Publicerad 2014-04-12 16:13:39 i Allmänt,

Måste nog ändå erkänna att både jag och Kompis har varit änna riktiga latmaskar den senaste tiden. Vi har kört aktiveringslydnad ihop med instruktör Jenny Björk hos Lyckliga Hundar, men i övrigt har sömnbrist och det trista grå vädret med regn som tillbehör dragit ner motivationen rätt enormt. Det har helt enkelt varit väldigt mycket mysigare att ligga inne och gosa efter promenader i regnet.
 
Men nu peppar vi och rycker upp oss! I onsdags körde vi aktiveringslydnad, i torsdags tränade vi momentet "huvud i hand", igår tränade vi sitta rakt och även en del ligga rakt intill min vänstra sida och idag drog vi igång dagen med att gå en promenad in till stan i solen och ladda D-vitamin! Nu hinner jag få undan lite av de saker jag har skrivit upp på min lista, dra iväg på ett möte som förhoppningsvis har en lugnande effekt för att sedan peppa för att träna "ta upp, hålla och lämna föremål" ikväll. En joggrunda på det och sen gissar jag på att jag är redo att gosa ner mig i soffan (och Kompis väljer antagligen att kasta in handduken precis just då).

 
Vattenhunden som tycker det är sååå otroligt onödigt att blöta ner sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cindy & Kompis

Terapihunden Kompis arbetar sedan December år 2014 inom demens- och äldrevården i Stockholm tillsammans med terapihundsförare Cindy. Vi gillar att anta utmaningar och strävar efter att göra sådant som gör att både fritid och arbetstid är positiv tid av vårt liv. Vi gillar att få människor att må bra och gör alltid vårt yttersta för att finnas där och peppa andra. Tror starkt på att sprida kärlek och skratt omkring oss! Kompis är en kortklippt Portugisisk vattenhund (även kallad "portis"). Kompis är alltid glad, har en enorm vilja och älskar att jobba både fysiskt och mentalt - en riktig problemlösare som ständigt häpnar sin omgivning med sin intelligens. Under år 2013 visade Kompis verkligen framtassarna då han fanns där som en stadig klippa för många genom svåra stunder - ur vilket tanken om att han kanske kan hjälpa ännu fler väcktes.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela