Terapihunden Kompis

Gott nytt år!

Publicerad 2014-12-31 18:32:00 i Allmänt,

Året har varit händelserikt på många sätt, men givetvis är det allra största att jag och Kompis har genomfört vår utbildning och påbörjat vår resa som terapihundsteam. Vår relation har stärkts något otroligt och vi blir bara tightare och mer samspelta för varje dag. Jag känner mig mycket lycklig över att ha en så fantastisk hund, så fina människor (både vänner, familj och kurskamrater) som peppat oss under året och att vi nu har fått jobb - världens bästa jobb! Utbildningen varade mellan mars till november och är något vi aldrig kommer glömma! Det känns verkligen som att vi hittat helt rätt och står redo för nya utmaningar. Det ska bli spännande att se vad år 2015 bjuder oss på, var vi sätter spår och tassavtryck samt vilka nya ansikten vi kommer att möta. Jag har hopp och höga förväntningar om att vi verkligen kommer vara med och göra skillnad i många människors liv!
 
Till sist hoppas jag för alla fyrbenta - och tvåbentas skull att det nya året firas in med pampa och ståt - men med vett gällande fyrverkerier och alkohol! ♡
 
GOTT NYTT ÅR!! Önskar Cindy & Kompis
 
 

Om

Min profilbild

Cindy & Kompis

Terapihunden Kompis arbetar sedan December år 2014 inom demens- och äldrevården i Stockholm tillsammans med terapihundsförare Cindy. Vi gillar att anta utmaningar och strävar efter att göra sådant som gör att både fritid och arbetstid är positiv tid av vårt liv. Vi gillar att få människor att må bra och gör alltid vårt yttersta för att finnas där och peppa andra. Tror starkt på att sprida kärlek och skratt omkring oss! Kompis är en kortklippt Portugisisk vattenhund (även kallad "portis"). Kompis är alltid glad, har en enorm vilja och älskar att jobba både fysiskt och mentalt - en riktig problemlösare som ständigt häpnar sin omgivning med sin intelligens. Under år 2013 visade Kompis verkligen framtassarna då han fanns där som en stadig klippa för många genom svåra stunder - ur vilket tanken om att han kanske kan hjälpa ännu fler väcktes.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela