Terapihunden Kompis

En kram värmer både kropp och själ

Publicerad 2014-02-07 09:58:00 i Allmänt,

Igår var jag och Kompis i stan och miljötränade bland alla människor. Vi hade packat en ryggsäck med smörgåsar samt en termos med kaffe och en med te och engångsmuggar.

Det tog inte många minuter innan vi gick förbi en av de första människor som tillhör Stockholms hemlösa. Vi frågade om personen ville ha en smörgås och något varmt att dricka - erbjudandet togs tacksamt emot så jag hällde upp kaffe i en engångsmugg och räckte över den och en av de inslagna smörgåsarna. Jag och Kompis fortsatte runt i stan i några timmar, bjöd behövande på kaffe/te och smörgås samt att de fick kramas med Kompis. Han bjussade även en hemlös hund på ett stort pusskalas och en påse hundkex.

Ge någon en KRAM idag - det värmer både kropp och själ ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cindy & Kompis

Terapihunden Kompis arbetar sedan December år 2014 inom demens- och äldrevården i Stockholm tillsammans med terapihundsförare Cindy. Vi gillar att anta utmaningar och strävar efter att göra sådant som gör att både fritid och arbetstid är positiv tid av vårt liv. Vi gillar att få människor att må bra och gör alltid vårt yttersta för att finnas där och peppa andra. Tror starkt på att sprida kärlek och skratt omkring oss! Kompis är en kortklippt Portugisisk vattenhund (även kallad "portis"). Kompis är alltid glad, har en enorm vilja och älskar att jobba både fysiskt och mentalt - en riktig problemlösare som ständigt häpnar sin omgivning med sin intelligens. Under år 2013 visade Kompis verkligen framtassarna då han fanns där som en stadig klippa för många genom svåra stunder - ur vilket tanken om att han kanske kan hjälpa ännu fler väcktes.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela