Terapihunden Kompis

Block 1 - Andra dagen

Publicerad 2014-03-16 19:33:00 i Allmänt,

Andra dagen av utbildningen avklarad! Jag och Kompis är minst sagt trötta efter en helg kantad med 14 timmar av träning och teori. 
 
Vi har haft väldigt roligt - speciellt idag. Men vetskapen om de höga krav som ställs innebär även att nervositeten är större än innan vi började.
 
Har antecknat moment som jag och Kompis måste nöta på rent praktiskt. Jag fick därpå en uppgift som innebär att jag ska skriva om en diagnos eller en sjukdom som jag även ska hålla en muntlig presentation av vid nästa utbildningstillfälle i slutet av april. Jag vet inte alls vad jag ska välja? Kan inte bestämma mig för om jag vill fördjupa min kunskap i något jag redan vet en del om eller om jag vill lära in något helt nytt. Hur som helst måste jag maila in vad jag väljer senast på tisdag. 
 
Imorgon och på tisdag ska jag och Kompis bara ta det lugnt ur träningssynpunkt. Det blir promenader och kanske någon joggrunda men aktiv träning får vänta till onsdag då vi peppar med aktiveringslydnad igen!
 
 
Livsnjutaren i egen hög person!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cindy & Kompis

Terapihunden Kompis arbetar sedan December år 2014 inom demens- och äldrevården i Stockholm tillsammans med terapihundsförare Cindy. Vi gillar att anta utmaningar och strävar efter att göra sådant som gör att både fritid och arbetstid är positiv tid av vårt liv. Vi gillar att få människor att må bra och gör alltid vårt yttersta för att finnas där och peppa andra. Tror starkt på att sprida kärlek och skratt omkring oss! Kompis är en kortklippt Portugisisk vattenhund (även kallad "portis"). Kompis är alltid glad, har en enorm vilja och älskar att jobba både fysiskt och mentalt - en riktig problemlösare som ständigt häpnar sin omgivning med sin intelligens. Under år 2013 visade Kompis verkligen framtassarna då han fanns där som en stadig klippa för många genom svåra stunder - ur vilket tanken om att han kanske kan hjälpa ännu fler väcktes.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela