Terapihunden Kompis

Huvud i hand

Publicerad 2014-04-04 22:06:00 i Allmänt,

Första momentet som jag har valt att fokusera på var "huvud i hand", eftersom detta var något helt nytt och något som Kompis aldrig ens har varit nära att göra av egen maskin tidigare.
 
Det tog ca 2 dagar att lära in, nu jobbar vi på att förlänga tiden han lutar huvudet i handen. Räknar olika, ibland till 10, ibland till 3, ibland till 15. Målet är att han ska hålla kvar det sålänge jag vill och att jag även ska lägga till ett kommando på momentet.
 
 
Tre bilder som visar hela momentet "huvud i hand".

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cindy & Kompis

Terapihunden Kompis arbetar sedan December år 2014 inom demens- och äldrevården i Stockholm tillsammans med terapihundsförare Cindy. Vi gillar att anta utmaningar och strävar efter att göra sådant som gör att både fritid och arbetstid är positiv tid av vårt liv. Vi gillar att få människor att må bra och gör alltid vårt yttersta för att finnas där och peppa andra. Tror starkt på att sprida kärlek och skratt omkring oss! Kompis är en kortklippt Portugisisk vattenhund (även kallad "portis"). Kompis är alltid glad, har en enorm vilja och älskar att jobba både fysiskt och mentalt - en riktig problemlösare som ständigt häpnar sin omgivning med sin intelligens. Under år 2013 visade Kompis verkligen framtassarna då han fanns där som en stadig klippa för många genom svåra stunder - ur vilket tanken om att han kanske kan hjälpa ännu fler väcktes.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela