Terapihunden Kompis

Lucia

Publicerad 2015-12-11 21:31:18 i Allmänt,

Julen närmar sig och vi myser med att tända adventsljus. I veckan fick vi besök av en musikklass årskurs 6, som lussade för oss på boendet. Luciatåget och lussandet var väldigt uppskattat bland våra boende - många blev rörda till tårar av de vackra sångerna. 
Kompis hjälpte till att gå upp med boende till samlingssalen iklädd tomteluva - en bedårande liten tomtenisse som spred kärlek och charmade hela huset. 
 
Något som av allt spännande som händer nästa år kan vi berätta om redan nu. Vi ska medverka på en morgonföreläsning som Alison Hultqvist (www.socialainsatser.se) anordnar och där Lena Stenvall och Kiki Lindholm kommer att föreläsa.
 
Detta är något du absolut inte vill missa!
Kompis och jag är inbjudna och kommer att medverka på denna fantastiska föreläsning med Lena Stenvall och Kiki Lindholm. Ta chansen att lyssna på en mycket intressant föreläsning med tillfälle att träffa terapihundar och möjlighet att ställa frågor <3
 
Dela gärna inlägget vidare så att så många som möjligt får chansen att delta Tisdagen den 9:e februari 2016. Det här är ett ypperligt bra tillfälle för verksamheter att lära sig mer om positiva effekter och fördelar av djur i vården - så tveka inte att bjuda in verksamheter är nyfikna på ämnet och vill veta mer om djur i vården!
 
För mer information, frågor och betalning se www.socialainsatser.se eller kontakta Alison Hultqvist via e-mail: alison.hultqvist@gmail.com
SISTA ANMÄLNINGSDAG: 30 Januari 2016!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cindy & Kompis

Terapihunden Kompis arbetar sedan December år 2014 inom demens- och äldrevården i Stockholm tillsammans med terapihundsförare Cindy. Vi gillar att anta utmaningar och strävar efter att göra sådant som gör att både fritid och arbetstid är positiv tid av vårt liv. Vi gillar att få människor att må bra och gör alltid vårt yttersta för att finnas där och peppa andra. Tror starkt på att sprida kärlek och skratt omkring oss! Kompis är en kortklippt Portugisisk vattenhund (även kallad "portis"). Kompis är alltid glad, har en enorm vilja och älskar att jobba både fysiskt och mentalt - en riktig problemlösare som ständigt häpnar sin omgivning med sin intelligens. Under år 2013 visade Kompis verkligen framtassarna då han fanns där som en stadig klippa för många genom svåra stunder - ur vilket tanken om att han kanske kan hjälpa ännu fler väcktes.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela